Ijzersterk in Schadewerk

Dévak
autoschade service
truckschade service
Openingstijden
Maandag - vrijdag
07.30 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 12.00 uur
Rudolf Dieselweg 26a
5928 RA Venlo
T. 077 324 01 43
E. autoschade@devak.nl
Google Maps Locatie >

DÉVAK

Truckschade, wat nu?

WERKWIJZE

  • Nadat uw de schade telefonisch bij uw verzekering heeft gemeld, kunt rechtstreeks contact met ons opnemen. Samen vullen we het schadeformulier in. Vervolgens wordt de schade beoordeeld of wordt er een afspraak gemaakt voor de beoordeling van de schade.
  • Tijdens de beoordeling wordt de schade vastgelegd met een digitale camera. Als het voertuig verkeersveilig wordt bevonden kan er met het voertuig doorgereden worden en wordt er een afspraak gemaakt voor herstel. Indien nodig wordt er een noodreparatie uitgevoerd.
  • In de periode tussen beoordeling en herstel kunnen de onderdelen besteld worden.
  • Deze methode heeft als voordeel dat er een goede planning gemaakt kan worden, en dat de onderdelen in huis zijn als het voertuig daadwerkelijk aangeboden wordt voor herstel. Hierdoor wordt de reparatietijd, en de hiermee gepaard gaande kosten van eventueel vervangend vervoer, goed onder controle gehouden.

VERVANGEND VERVOER
Als de schade gerepareerd wordt, heeft uw klant in de meeste gevallen recht op (gratis) vervangend vervoer, alleen de brandstof dient te worden voldaan.

TAXATIE RAPPORT
Soms heeft u een officieel taxatie rapport en/of een expertise nodig. Ook hiervoor kunt u bij Dévak terecht. Het is wel verstandig om vooraf telefonisch contact op te nemen met ons. Aan dit rapport zijn wel kosten verbonden indien de autoschade niet door ons hersteld gaat worden. Mocht u achteraf toch besluiten de schade door ons te laten herstellen dan worden de expertise kosten in mindering gebracht op de reparatie kosten.

FABRIEKSGARANTIE
Bij Dévak wordt uitsluitend met originele onderdelen gewerkt, tevens wordt op alle vernieuwde delen de officiële fabrieksgarantie overgenomen zoals in de voorwaarden van de Focwa omschreven.